Natuurwinkel Maastricht wordt Ekoplaza

Nieuws v/d Natuur

De biologische markt lijkt soms een oase van rust in een wereld van eindeloze dynamiek. Maar ook bio is constant in beweging. De laatste verandering raakt zowel ons als onze lieve klanten: Natuurwinkel als franchise houdt op te bestaan. Dit betekent: een nieuwe naam op onze gevel. De meeste Natuurwinkels in Nederland gaan zich omnoemen tot Ekoplaza. Ook voor de 2 winkels in Maastricht geldt dat we verder zullen gaan als Ekoplaza.

Waar staat Ekoplaza voor?

Ekoplaza is een biologische supermarkt. Gespecialiseerd in biologisch vers, biologisch-dynamisch vers en lokaal vers. Daar zullen we qua assortiment, kennis en prijsstelling van gaan profiteren. Daarnaast is Ekoplaza een voorloper in plastic-free. Wij gaan onze winkels ook onderscheiden als plastic-vrije winkels. Ekoplaza staat voor 100% bio en voor eerlijke prijzen. Zie ook www.ekoplaza.nl

Elke dag vers met minder vrachtverkeer

Na een eerdere reductie van vrachtverkeer door het samengaan van de 2 Maastrichtse bio-winkels, zal de aansluiting bij Ekoplaza opnieuw het aantal vrachtwagens verminderen. De afgelopen 2 jaar zijn we zo van van 15 naar 6 leveringen per week gegaan.

Een nieuwe look en nieuwe merken

In de winkel zal deze verandering snel zichtbaar zijn. Naast een nieuwe look & feel zal ook het assortiment op een aantal plekken gaan wijzigen. Er verdwijnen merken waar we aan gewend zijn en daar komen weer andere merken voor terug. We doen ons uiterste best om eventuele overlast hierdoor te beperken, maar overlast zal er onvermijdelijk zijn... sorry... Zoals dat gaat met verandering, moeten we even door chaos om tot nieuwe orde te komen. We helpen je natuurlijk heel graag bij de keuze voor een vervangend product.

Heropening Wyck: Woensdag 15 mei

Op maandag 13 mei zal de winkel in Wyck op de Theodoor Schaepkensstraat gesloten zijn voor een kleine verbouwing. De winkel op de Rechtstraat is dan gewoon open. Op woensdag 15 mei is de feestelijke opening van Ekoplaza Maastricht Wyck. De winkel op de Rechtstraat volgt later, daarvoor wordt op het moment druk getekend en gerekend.

Vragen?

Natuurlijk wordt het even wennen, maar Natuurwinkel heeft dit besluit genomen in het belang van haar klanten, haar winkels en de bio-markt als geheel. Heb je vragen of tips? Neem dan contact op met Ferry of Paul, dat kan in onze winkels of via de knop hieronder

Stel een vraag