Biologisch groentesap & vruchtensap

Proef de smaak v/d Natuur

Gemaakt van groente en fruit dat de tijd krijgt om te groeien en pas geoogst en verwerkt wordt nadat het volledig is gerijpt en vol geur en smaak zit. De keuze is enorm. We helpen je graag op weg.

Onze 100% biologisch en biologisch-dynamisch groentesap en vruchtensap heeft een volle, authentieke smaak. Van pure, vers geperste groenten en vruchten die ongezoet en zonder toevoegingen de fles of het pak in gaan. Groente en fruit bevat veel essentiële voedingsstoffen die deels ook behouden blijven in alle kleurrijke biologische sappen die je bij ons vindt. Smaakvolle (natuurtroebele) sappen, vol rondzwevend vruchtvlees om écht van te genieten.

Groentesappen zijn minder zoet en bevatten over het algemeen nog meer waardevolle voedingsstoffen dan fruitsappen. Vooral bietensap is erg geliefd bij sporters. Een deel van onze groentesappen is melkzuurgefermenteerd. Melkzuurbacteriën zetten de natuurlijke suikers uit het sap om in melkzuur, waardoor het sap een frisse, lichtzure smaak krijgt.

Diksap

Diksap is niets meer en niets minder dan het ingedikt sap van biologisch fruit. Aan dit vruchtensap wordt ook niets toegevoegd, alleen maar iets uitgehaald: namelijk water. De zoete smaak is afkomstig van de natuurlijke suikers die in de vruchten aanwezig zijn. Het pure karakter van deze heerlijke dorstlesser is geschikt voor iedereen. Diksap smaakt natuurlijk ook heerlijk in de yoghurt, door pannenkoekbeslag of als vervanger van suiker in een recept.

Functionele sappen zijn pure sappen gemaakt uit biologische fruitsoorten zoals pruimen, cranberry's en andere bessen die van nature veel waardevolle bio-actieve stoffen bevatten.Voor als je lichaam soms net even dat beetje extra gezondheid kan gebruiken, als aanvulling op je dagelijkse portie fruit of gewoon om zo van te genieten.

Oersap

Ook wel moedersap genoemd, is gemaakt van biologische besvruchten die van nature rijk zijn aan bio-actieve stoffen. De bessen hebben een laag natuurlijk suikergehalte en bevatten relatief veel looistoffen, waardoor ze een zure smaak hebben. Oersap is ongezoet en niet verdund, waardoor het meestal niet puur gedronken wordt, maar gemengd met bijvoorbeeld water, appelsap of diksap.

Siropen

Natuurlijk gemaakt van onbespoten vruchten. Door de siropen te mengen met (sprankelend) mineraalwater ontstaat een heerlijke dorstlesser. Natuurlijk ook ideaal voor het maken van lekkere toetjes of ijsjes. Voor vruchtensap uit concentraat wordt na het persen van het biologische fruit het pure sap eerst geconcentreerd. Dit betekent dat het water uit het sap onttrokken wordt voordat het getransporteerd wordt en er dus minder transport nodig is. Later wordt weer water toegevoegd. Naast de 100% pure sappen kun je ook kiezen uit sappen op basis van vruchtensap uit concentraat, in handige tetrapakken of minipakjes voor onderweg. Sinaasappelsap, appelsap, maar ook veel exotische smaken als peer-passievrucht of multi-vruchten.

Kom proeven in onze winkel Stel een vraag