Yarrah biologisch kattenvoer & hondenvoer

100% biologisch voer voor honden en katten.

Wanneer je een bewuste keuze maakt om zelf gezond te eten, waarom dan niet voor je huisdier? Yarrah produceert sinds 1992 als eerste merk in Europa 100% biologisch hondenvoer en kattenvoer. Alle producten worden geproduceerd volgens de strikte biologische regelgeving en met de beste ingrediƫnten. Yarrah: Goed Leven!

Het assortiment bestaat uit: nat voer in blikjes en alu-cups, droog voer in zakken en ook grootverpakking, snacks tot zelfs kattenbakvulling. Kijk voor meer informatie op www.yarrah.nl.

Dierenwelzijn

Een van de belangrijkste kernwaarden van Yarrah, als producent van biologisch honden- en kattenvoer, is dierenwelzijn.

Gevogelte, vee en vis vormen de basis van hun premium petfood. Yarrah vindt het van cruciaal belang dat deze dieren met respect worden behandeld. Biologische veeteelt garandeert dat gevogelte en vee genoeg ruimte hebben om te bewegen en te groeien. Aangezien de regelgeving rondom biologische viskweek niet voldoet aan de standaard die Yarrah stelt aan dierwelzijn, is Yarrah per februari 2011 overgestapt op MSC-vis (duurzaam gevangen vis).

Yarrah keurt iedere manier van het doen van dierproeven af. De voeding wordt niet getest op gevangen gehouden dieren en er worden zeker geen inwendige testtechnieken toegepast. Dat heeft gevolgen voor gezondheidclaims. Wij kunnen niet met testresultaten staven dat een product bepaalde gezondheidsvoordelen brengt. Gelukkig zijn er heel veel tevreden klanten van Yarrah die dat graag vertellen.

Laat je adviseren in onze winkel Stel een vraag