Biologische babyvoeding & zuigelingenvoeding

weeeeh

Borstvoeding is het beste voor je baby. Maar wat kies je daarna? Ook voor de allerkleinsten staan we klaar: we hebben diverse producten van de merken Hipp,  Joannusmolen en Nannycare .

Hipp

Met Hipp babyvoeding krijgt de allerkleinste alle voedingsstoffen die het nodig heeft om groot te worden.

Hun assortiment bestaat uit: opvolgmelk, groenten en maaltijden in potjes, fruit en granen in potjes, fruitsapjes, thee en koekjes.

Omdat Hipp het allerbeste wil, is alles natuurlijk van biologische kwaliteit.

Joannusmolen Biobim

Biobim biologische zuigelingenvoeding, babypappen en kindermaaltijden zijn al ruim 25 jaar hét biologische alternatief voor bewuste ouders. Hun jarenlange expertise garandeert dat je met Biobim de juiste keus voor je kindje maakt.

Biobim producten zijn 100% natuurlijk en optimaal voor de gezondheid van je baby. Biobim is met zorg afgestemd op de verschillende groei- en ontwikkelingsfases van je kindje. Biobim maakt uitsluitend gebruik van pure biologische ingrediënten. En dat proef je!

NANNYcare , hét alternatief voor koemelk.

NANNYcare geitenmelk is een uitstekend alternatief voor koemelk voor kindjes die geen koemelk verdragen of het gewoon niet goed doen op koemelk.

Waarom geitenmelk en waarom de geitenmelk van NANNYcare?

Het onvolgroeide spijsverteringssysteem Voedsel bestaat uit een combinatie van eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen, mineralen en water. In de maag en darmen worden deze bestanddelen tot steeds kleinere stukjes verteerd. Op een bepaald moment zijn ze dermate klein geworden dat ze door de darmwand heengaan en met het bloed vervoerd kunnen worden naar alle cellen van ons lichaam om als brandstof of bouwstenen te dienen. De darmwand werkt als een nauwkeurige zeef. Alleen zeer kleine voedingsbestanddelen kunnen de darmwand passeren. Bij jonge kinderen zijn de darmen nog niet volgroeid en werken daardoor nog niet optimaal. Hierdoor kan het gebeuren dat grotere, niet volledig verteerde eiwitten de darmwand passeren en in het bloed terecht¬komen. Geitenmelk vergemakkelijkt de splitsing van de eiwitten in de darmen en ondersteunt zo een gezonde spijsvertering.

De formule van NANNYcare

Geitenmelk is een goede bron van eiwitten, vitaminen (A, B-complex, C, D) en mineralen (waaronder ijzer, calcium, fosfor, magnesium, mangaan, kalium en jodium). NANNYcare geitenmelkvoeding is verrijkt met essentiële vitaminen en mineralen. Daarnaast is de NANNYcare formule voor peuters verrijkt met extra ijzer, calcium, vitamine C en andere mineralen om aan de specifieke voedingsbehoeften van peuters te voldoen. De eiwitten en vetten in geitenmelk worden snel en volledig verteerd en opgenomen. Geitenmelk ligt ook niet zwaar op de maag en is mede daardoor geschikt voor mensen met een gevoelige spijsvertering (waaronder kleine kinderen). De ervaring leert dat geitenmelk gemakkelijker wordt verteerd, minder vaak reacties oproept dan koemelk en beter wordt verdragen. Daardoor voelt uw kindje zich lekkerder en op zijn gemak.

Omstandigheden van de geiten

NANNYcare is afkomstig van scharrelgeiten uit Nieuw-Zeeland, waar de geitenmelk volgens zeer hoge normen van kwaliteit en hygiëne wordt geproduceerd. Er worden geen groeibevorderende middelen aan de geiten gegeven en ze grazen vrijelijk in de nog nauwelijks door milieuvervuiling aangetaste natuur. Daarom is NANNYcare hét alternatief voor diegenen die koemelk niet goed kunnen verdragen. Kijk voor meer informatie op www.nannycaregeitenmelk.nl

Laat je adviseren in onze winkel Stel een vraag