Biologische streekproducten

La Source de Miel - Pierre Ache - De 3 Wilgen

Wij zijn fan van lokale boeren en producenten. Hieronder een kleine greep uit ons assortiment  streekproducten.

La Source de Miel

Franse honing gemaakt door de Limburgse imker Stefan Berben. Deze imker is speciaal naar Frankrijk verhuisd om echte biologische honing te maken. Kijk voor meer informatie op www.lasourcedemiel.fr

Pierre Ache

Gespecialiseerd in biologische en biodynamische wijnen met karakter. Bij Pierre Ache kun je terecht voor karaktervolle wijnen van gepassioneerde wijnmakers, die met vakmanschap en respect voor de natuur wijn maken. Na vijfentwintig jaar wijnproeven -èn drinken- is Peter Hekkers (van Pierre Ache wijnen) er van overtuigd geraakt dat vooral goed gemaakte biologische en biodynamische wijnen heel veel wijnplezier geven. Fijn om te zien dat zo veel liefhebbers enthousiast over de wijnen zijn.

Ook wijnprofessionals waarderen de kwaliteit, o.a. Perswijn en Hubrecht Duijker. Wij hebben 5 wijnen van Pierre Ache in het assortiment: de Cuvée Cecile wit (fruitig), de Cuvée Cecile rood (soepel), de Le 5 Montpeyroux (krachtige rode wijn), de Les Petis Dragon (krachtig rode wijn) en de Montpeyroux (krachtige rode wijn). Op en top kwaliteitswijnen! Kijk voor meer informatie op www.pierreachewijnen.nl

Ons complete wijn assortiment

De 3 Wilgen

Voor het heerlijk fruitsap moet je bij De Drie Wilgen zijn. Het is niet alleen het lekkerste sap maar ook heel gezond want alle De 3 Wilgen sappen zijn honderd procent puur biologisch, vers geperst en zonder toevoeging van suiker. Bovendien kun je kiezen uit meer dan twintig smaken, van appel-kers tot appel-abrikozen en rozebottel-sinaasappelsap.

Het sap van een goede mix van appels van laag- en hoogstamsoorten uit verschillende streken in België vormt de basis voor de meeste van hun mengelingen. De appels zijn van nature zoet waardoor er geen suikers hoeven worden toegevoegd. Ook de rabarber en de rode bessen zijn afkomstig uit de streek. Om een ruim assortiment aan exotische sappen te verkrijgen importeren ze sinaasappels uit Brazilië, abrikozen uit Frankrijk, druiven uit Sicilië, vlierbessen uit Duitsland, ananas uit China, bosbessen uit Polen en veenbessen uit Canada. Alle sappen worden in België gepasteuriseerd, gebotteld en voorzien van het wettelijk erkende biogarantielabel.

Fruitsap van de Drie Wilgen is de lekkerste dorstlesser uit de streek. Kijk voor meer informatie op www.dedriewilgen.be

Kom langs in onze winkel Stel een vraag